Gândacul şi ciocârlia…

septembrie 24, 2009

A bătut cel dintâi gong al stagiunii. Cortinele au descoperit scenele ca pe nişte coapse nearse de soare în de abia terminata vară. Ne-am adunat care de pe unde am fost fugiţi. Urmează o toamnă, urmează o iarnă, urmează o primăvară de concerte, de teatre, de filme. Şi apoi, o altă vară. Poate mai plină şi mai frumoasă.

Dar să nu ne întristăm… In Bucureşti se cântă.
Pe 29 septembrie, o seară ce se anunţă de pe acum lungă… În Iron City, Emeric Imre şi Set-ul său de muzicieni performează începând cu ora 22:00. Crossroads (cal. Moşilor, 100) îi aşteaptă pe obişnuiţii, dar şi pe neobişnuiţii locului, în haine noi. De la ora 21:00 (cred) vor concerta Cătălina Beţa şi Dragoş Boeru.

Ce s-a întâmplat săptămâna asta… păi luni a(r fi) fost ziua lui Valeriu Sterian. Şi s-a adunat lume în Big Mamou. Şi s-a cântat, mai mult sau mai puţin frumos, mai mult sau mai puţin Sterian, mai mult sau mai puţin (in general)… Nu vreau să comentez, pentru că ar însemna să desfiinţez prea multă lume… Spun doar atât: păcat! Cred că scopul întâlnirii era altul… Marţi, concert Alina Manole la Crossroads. Ieri, cântare în Iron City. N-am reuşit să ajung, dar zice-se că a fost frumos.

Şi… cam atât. Ne-om vedea pe 29…

Reclame

2 răspunsuri to “Gândacul şi ciocârlia…”


  1. […] sunt dragi tare. Salut pe acesta cale intrarea domnisoarei Nico Palarie in randul blogosferei , revenirea Boerului, si anunt si faptul ca de-alde Matache Marius si-a tras site si acolo gasiti nu numai […]

  2. simona Says:

    Frumos aseara, ne-a uns pe suflet. Bravos!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: