De ce scriu rar pe blog…

aprilie 28, 2009

… datorită:
1. Ei (no comment) – dar îmi rezerv dreptul de a-i mulţumi că în timpul liber îmi stric ochii foarte rar în faţa monitorului de calculator. Vorba cântecului: „Ea nu mă lasă singur, de capul meu”… şi bine(-mi) face.
2. primăverii care mă ţine, cu fiecare zi mai mult, pe afară.
3. ideii care îmi încolţeşte în căp’şor.

… din cauza:
1. sentimentului tot mai accentuat de lene cronică.
2. ciclului biro-pat.
3. lipsei de numerar sau echivalente de numerar (exprimare care trădează o prevalenţă a limbajului birotico-tâmp asupra celui lumesc)

În altă ordine de idei vine Unu’ Maiu’ peste noi. Am abandonat ideea de a merge la mare. Cred cu tărie că pot fi plouat mai ieftin, în altă parte. Aştept un uichend însorit de mijloc de mai, fără copii fugiţi cu Personalu’ de acasă, fără fiţele de pseudo-autostradă, fără buluceala Bizonului „răşinos” în spaţiul dintre Hotelul Yaky şi steagurile din Neptun. Poate o să aştept mult şi bine… dar cu asta am rămas. După ce Vama va fi fost salvată până la betonare, după ce Corbului îi vor fi fost smulse penele, punându-i-se în loc o perucă de papagal, poate o să mai rămână pe undeva un petic de plajă care să mă primească preţ de câteva zile, spre a-mi pune ordine în gânduri.

Şi se întâmplă în continuare lucruri… Mâine, FolkFratele din Cetatea de Fier împlineşte un an. La aceeaşi oră 21:13 începe nebunia. Vor fi prezenţi folkfraţii şi folksurorile care au urcat în acest an pe scena mică, dar atât de încăpătoare din Iron City. Voi fi şi eu printre ei. LMA şi PMS in IC!
A… să nu uit: pe 10 mai (îi spun de pe acum „La Mulţi Ani!” României care a murit demult…) cânt la „Pariu pe prietenie”, încălţat cu Bocancul Literar – ostilităţile încep la ora 16:00, mai nou în Iron City. Pe 16 mai, voi fi în Timişoara, împreună cu dragii clujeni de la Unde. Să fie folk!… Apropo… ce era sa fie Rock, frate!… (ia de-ascultă Let there be Rock!) Dar, ce să-i faci… Parcul Izvor nu seamănă cu Hyde Park, aşa cum nici Stadionul Cotroceni nu seamănă cu Wembley-ul. Din niciun punct de vedere.

„Mi-e lehamite de marşuri, de tromboane, de plocoane, de blazoane, de canoane şi fasoane”!!! Cât de puţin ştim să trăim frumos… Păcat.

PS: Apropos de Bizon: uite-l aici. Şi aici. Ia steroidu’, neamuleee!!! Cu mici şi multă bere rece, să nu cumva să ţi se-aplece. Na că făcui şi-o rimă. Ptiu, drace!

Reclame

Un răspuns to “De ce scriu rar pe blog…”


  1. Ei bine, da. Iar vine o perioadă nebună, pe care o aştept cu drag…

    Mulţumim pentru porţioarele de tine din care ne laşi să ne înfruptăm atât de răruţ (că-i mai drăguţ, nu?).

    Să ne auzim/ne vedem/trăim frumos şi cu poftă de cântec şi poezie. Ca să te semi-citez: Ia PMS, neamuleee!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: